Novosti

Dobrodošli u novu A-klasu !

Upoznajte automobil koji upoznaje vas.

Poseban automobil zaslužuje posebno predstavljanje potencijalnim kupcima i široj populaciji, shodno tome smo se odlučili napraviti event na kojem smo predstavili novu Mercedes-Benz A-klasu u našim salonima u Zagrebu i Rijeci. Na eventu smo se fokusirali na komunikaciju s posjetiteljima u ugodnom ambijentu i opuštenoj atmosferi.

Svim posjetiteljima na raspolaganju je bio prodajni expert koji je zainteresiranima objasnio potpuni novi način upravljanja automobilom, novi multimedijski sustav MBUX (Mercedes- Benz User Experience) koji ima jedinstvenu značajku da uči zahvaljujući umjetnoj inteligenciji.

Svi posjetitelji imali su priliku dobiti voucher u iznosu od 10.000 kuna koji su mogli iskoristit pri  kupnji nove Mercedes-Benz A-klase . Isto tako, svi zainteresirani su mogli testirati nova vozila te obaviti besplatnu procijenu svog vozila.

Sprinter Days Zagreb
Nova generacija gospodarskog vozila.

Već više od dva desetljeća Mercedes-Benz Sprinter oduševljava svojom funkcionalnošću i isplativošću, a njegova robusnost i trajnost postali su referentna točka za sva laka gospodarska vozila. Velika je prednost Sprintera da uspješno odgovara na izazove koje pred njega postavljaju ubrzane promjene u poslovnom svijetu.

Treća generacija ovog vrhunskog gospodarskog vozila prepuna je  inovativnih rješenja i koncepata budućnosti. Njegove sigurnosne značajke, maksimalna isplativost, veliki broj varijacija i nadogradnje te posebice  novi infotainment i telematika traže detaljnije predstavljanje kupcima, koje smo omogućili u Emil Frey Auto Centru u Kovinskoj 5.

Prezentacije su se  održavala u samim vozila, u tri statična furgona postavljeni su veliki monitori na kojima su se emitirali video clipovi s novitetima ovog vrhunskog gospodarskog vozila.

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.