EF u Hrvatskoj

Emil Frey grupa prisutna je u regiji od rujna 2013. godine. Od 1. svibnja 2017. Godine društvo Emil Frey Auto Centar d.o.o. postaje multibrend centar Emil Frey grupe u Hrvatskoj. Prodajno-servisni centar Emil Frey grupe nastao je spajanjem maloprodaje Citroëna, koji je bio dio C Automobili Import i maloprodaje Mercedes-Benza. Društvo zapošljava 119 zaposlenika. Ovim promjenama Emil Frey Auto Centar učvršćuje svoj položaj kao najveći maloprodajni partner brendova Citroën, DS, Mercedes- Benz i smart u Hrvatskoj. Na lokacijama u Zagrebu i Rijeci nalazi se prodaja cjelokupnog programa osobnih i dostavnih vozila marke Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart. Bogata ponuda rabljenih vozila također je jedna od temeljnih poslovnih strategija čije se predstavljanje novog brenda Emil Frey Select očekuje u travnju 2018. godine.

Prvi centar novog tržišnog brenda za rabljena vozila biti će na lokaciji Kovinska 2, dok se daljnje širenje na nove lokacije planira kroz tekuću godinu. Osim usluga prodaje novih i rabljenih vozila, Emil Frey Auto Centar nudi i usluge postprodaje u svojim ovlaštenim servisima za vozila Daimler AG i Citroën. Lokacije u Kovinskoj 2 i Kovinskoj 5 u Zagrebu su servisni centri za osobni i dostavni program navedenih brendova, dok se servis za teretni i autobusni program Mercedes-Benz i Fuso nalazi na novoj lokaciji u Blatu.

Sve veći zahtjevi za kvalitetom i brzinom prodajnih i postprodajnih usluga potaknuli su nas da preispitamo svoje mogućnosti i stvorimo još veću učinkovitost i pouzdanost. Kako su nabava vozila i njihovo stručno održavanje postali nerazdvojivi čimbenici u korištenju vozila, 30. listopada 2017. Odlučili smo povećati kapacitete Grupe Pružamo cjelovitu i time znatno bolju uslugu servisa novih i rabljenih gospodarskih vozila na adresi Kanalska ulica 2f, Blato u novootvorenom Emil Frey centru gospodarskih vozila. Uz održavanje kamiona i autobusa isto nudimo i za laka gospodarska vozila te prodaju rezervnih dijelova.

Od rujna 2017. godine, Emil Frey Auto Centar pruža svojim kupcima uslugu skladištenja sezonskih guma u Hotelu za gume. Moderno opremljen Hotel za gume nalazi se na lokaciji Kovinska 4.

Širokim asortimanom i markama proizvoda ističemo se na vrlo atraktivnom automobilskom tržištu, a cilj nam je ispuniti želje i zahtjeve širokom segmenta potrošača te postati jedan od maloprodajnih centara s najvišom kvalitetom usluge u Hrvatskoj.

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.