Emil Frey

Obiteljska tvrtka s tradicijom

1924. Emil Frey otvorio je svoju prvu radionicu u Zürichu. Marljivošću i vještinom, školovani mehaničar brzo je stekao prvoklasnu reputaciju – kao stručnjak s brzom i savjesnom uslugom. Time također otvara nove terene: mladi vlasnik garaže ne samo da se zbog svog sportskog duha uspješno natječe na moto utrkama, već i kako bi dokazao kvalitetu svojih proizvoda. Na taj način Emil Frey postavlja temelje za široko razgranatu grupu tvrtki u automobilskoj industriji, koja danas zauzima vodeću poziciju u Europi. Unatoč svojoj internacionalnosti, Emil Frey Grupa ostala je klasična obiteljska tvrtka. Načela osnivača još uvijek su ugrađena u kulturu tvrtke.

Emil Frey u Hrvatskoj

U Hrvatskoj poslujemo od 2014. godine, kada smo kroz tvrtku Star Import d.o.o. preuzeli zastupstvo vozila Mercedes-Benz i smart i otvorili maloprodaju kroz Emil Frey Auto Centar d.o.o. Emil Frey se značajno proširio 2016. godine preuzimanjem distribucije vozila Peugeot, Citroen i DS kroz tvrtke P Automobil Import i C Automobil Import. 2017-te godine preuzimamo hrvatsku softversku tvrtku koja postaje Emil Frey Digital d.o.o. 2019. godine Emil Frey preuzima tvrtku Autocommerce i time distribuciju Fiata, Jeepa i Alfa Romea. U Hrvatskoj trenutno  zapošljava više od 350 djelatnika i pokriva 17 posto hrvatskog tržišta motornih vozila. Uz prodaju novih i rabljenih vozila te pružanje pouzdanih postprodajnih usluga, Emil Frey Grupa je i logistički centar za rezervne dijelove, centar bogatih mogućnosti zapošljavanja za razne profile u automobilskoj industriji.

Predani klijentu

Emil Frey nikada nije izgubio iz vida kome duguje svoj uspjeh: svojim vjernim, zadovoljnim klijentima i svojim vještim i predanim zaposlenicima. Ovakav način razmišljanja, koji se fokusira na klijenta i njegove potrebe, i danas karakterizira korporativnu kulturu i najvažniji je čimbenik uspjeha.

"Pismo klijentima" iz 1935

Emil Frey svojim uslugama postavlja nove standarde. U pismu iz 1935. "Mojim cijenjenim klijentima", pionir automobila iznio je principe svoje tvrtke, u kojem je obećao "prodavati samo robu prave kvalitete po poštenim cijenama" i "brzu i savjesnu" uslugu svog "specijaliziranog osoblja". „Pismo klijenta“ je ustav Emil Frey Grupe koji je i danas važeći i daje se svakom novom zaposleniku kako bi se u skladu s tim ponašao.

Pismo klijentima iz 1935.

Upornost u promjenama

Alternativne pogonske tehnologije, digitalizacija, autonomna vožnja: Emil Frey Grupa se suočava s promjenama i neprestano se razvija - uvijek na temelju tradicionalnih vrijednosti koje su tvrtku učinile velikom. Nije slučajno što se s ponosom možemo osvrnuti na povijest staru gotovo stotinu godina. Želimo se mjeriti ovim vrijednostima koje određuju naše svakodnevne postupke.

Orijentirani na kupca

Ponosni smo na svoj rad i naši kupci znaju da činimo sve što možemo kako bismo ispunili njihove želje i potrebe na najbolji mogući način kao i premašili njihova očekivanja. Zadovoljstvo kupaca je na prvom mjestu.

Svjesni kvalitete

Pružanje kvalitete - kako u smislu naših usluga tako i naših proizvoda - uvijek je temelj našeg djelovanja.

Stručni

"Tvrtka je dobra onoliko koliko su dobri njeni zaposlenici" - to je znao već i osnivač tvrtke Emil Frey. Pri čemu je znao dodati: "Samo su zadovoljni zaposlenici pouzdani i lojalni zaposlenici." Znamo: Dosljedna implementacija koncepta kvalitete zahtijeva modernu infrastrukturu i visoko obučeno osoblje koje se neprestano educira kako bi bili u tijeku s najnovijom tehnologijom.

Svjesni cijene

Kod nas ne odgovaraju samo učinkovitost i kvaliteta, već i cijena. Naglasak je na umjerenim, poštenim i razumljivim cijenama za klijenta.

Vjerodostojni

Naše ime znači vjerodostojne informacije. Uvjereni smo da se dugoročni odnosi s klijentima temelje na integritetu i povjerenju.

Prijateljski

Mi – naši kvalificirani zaposlenici – dočekujemo naše klijente sa smiješkom i odvajamo vrijeme za njih i njihove brige.

Dosljedni

Održivost za nas nije samo izjava. Sukladno tome, djelujemo predano, svjesno i odgovorno u svim područjima.

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.