Politika kolačića

Kolačići ("cookies")

Emil Frey Auto Centar d.o.o.upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, primjerice HTML5 web-spremište i lokalne zajedničke objekte (u nastavku teksta „kolačići”), za bilježenje korisničkih postavki i optimiziranje dizajna web-mjesta. Olakšavaju navigaciju i poboljšavaju iskustva korisnika web-mjesta. Kolačići su male datoteke koje se spremaju na vaš krajnji uređaj. Mogu se upotrijebiti kako bi se utvrdilo je li se vaš krajnji uređaj u prošlosti već povezivao s našom stranicom. Utvrđuje se samo kolačić na vašem krajnjem uređaju. Osobni podaci mogu se spremati u kolačiću samo ako ste prethodno pristali na to ili ako je to nužno iz tehničkih razloga, primjerice radi omogućivanja sigurne prijave.

Posjećivanjem našeg web-mjesta pristajete na uporabu i spremanje kolačića na vašem krajnjem uređaju. Našem web-mjestu možete pristupiti i bez kolačića. Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće. Spremanje kolačića na vašem uređaju možete onemogućiti tako da u pregledniku onemogućite primanje kolačića. Kolačiće u bilo kojem trenutku možete izbrisati s uređaja. Detaljne upute o ovom postupku možete pronaći u priručniku za rad preglednika ili krajnjeg uređaja. Ostale informacije o deaktiviranju lokalnih zajedničkih objekata potražite ovdje

Ako odlučite da ne želite primati kolačiće, neke od usluga na našem web-mjestu možda neće biti potpuno raspoložive.

Kolačiće dijelimo kako slijedi:

Osnovni kolačići (vrsta 1)
Ovi su kolačići nužni za web-mjesta i ispravan rad njihovih značajki. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Funkcionalni kolačići (vrsta 2)
Ovi nam kolačići omogućuju unapređivanje iskustva uporabe i performansi web-mjesta, kao i rad različitih značajki. Funkcionalni kolačići spremaju, primjerice, postavke jezika.

Kolačići performansi (vrsta 3)
Ovi kolačići prikupljaju informacije kako upotrebljavate web-mjesta. Kolačići performansi pomažu nam, primjerice, utvrditi posebno popularna područja našeg web-mjesta. Na taj način možemo sadržaj web-mjesta prilagođavati posebnim potrebama korisnika i tako unaprijediti sadržaj koji vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Ostali detalji o načinu prikupljanja i analiziranja informacija navedeni su u odjeljku „Analiza podataka o korištenju”.

Kolačići treće strane (vrsta 4)
Ove kolačiće instalira treća strana, primjerice društvene mreže. Njihova je glavna svrha integracija sadržaja s društvenih medija na našu stranicu, primjerice dodataka za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama. Informacije o načinu korištenja društvenim mrežama navedene su u odjeljku „Dodaci za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama” u izjavi o privatnosti.

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.