Pravne napomene

Autorska prava

Autorska prava 2018. Emil Frey Automobil d.o.o, Kovinska 5, Zagreb. Sva prava pridržana. Svi tekstovi, slike, grafički prikazi, tonske, video i animacijske datoteke i njihove obrade zaštićeni su autorskim pravima i drugim propisima koji se odnose na zaštitu intelektualnog vlasništva. Nije dozvoljena njihova uporaba u komercijalne svrhe kao ni njihovo kopiranje ili mijenjanje u svrhu njihova korištenja na drugim internetskim stranicama.

Robne marke

Ako nije navedeno drukčije, svi zaštitni znakovi navedeni na ovim  internetskim stranicama zakonski su zaštićeni znakovi društava Emil Frey grupe Hrvatska, a to se posebno odnosi na pločice s nazivima modela te na logotipe i ambleme društava.

Licencna prava

Emil Frey grupa Hrvatska nastojala je osmisliti inovativne i informativne internetske stranice. Međutim, nadamo se da ćete razumjeti da Emil Frey grupa Hrvatska mora zaštititi svoje intelektualno vlasništvo, uključujući patente, zaštitne znakove i autorska prava. Stoga Vas ovime obavješćujemo da ni internetske stranice niti materijal koji one sadržavaju ni na koji način nijednoj osobi ne daju licencu na intelektualno vlasništvo Grupe.

Odgovornost

Informacije i podaci na ovim stranicama ne predstavljaju nikakvo jamstvo niti garanciju, bilo izričito bilo prešutno. One naročito ne predstavljaju nikakvo prešutno obećanje niti garanciju u odnosu na svojstvo, komercijalnu vrijednost, prikladnost za određene svrhe ili nekršenje zakona i patenata. Na našim se internetskim stranicama nalaze i poveznice na druge internetske stranice. Naglašavamo da nemamo nikakvog utjecaja na dizajn ni na sadržaj stranica na koje nudimo poveznice. Stoga ne možemo niti preuzeti jamstvo za ažuriranost, točnost, cjelovitost ili kvalitetu informacija koje se na njima nalaze. U tom smislu ovime se ograđujemo od svih sadržaja takvih internetskih stranica. Ova se izjava odnosi na sve vanjske stranice i njihove sadržaje na koje postoji poveznica na našim stranicama.

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.