Uvjeti korištenja

Zaštita podataka

Emil Frey Auto Centar d.o.o.  je zahvalan na vašem interesu za njegove proizvode i posjetu ovom web-mjestu. Vaša nam je privatnost važna te želimo da se na našem web-mjestu osjećate ugodno. Zaštita vaše privatnosti pri obradi vaših osobnih podataka od iznimnog nam je interesa te u našem poslovanju tome pridajemo posebnu pozornost. Osobne podatke prikupljene tijekom posjeta našim web-mjestima obrađujemo u skladu s pravnim odredbama važećima za sve zemlje u kojima se održavaju web-mjesta. Naša politika o zaštiti podataka temelji se također i na politici o zaštiti podataka koja se primjenjuje na Emil Frey Auto Centar d.o.o. Ove web stranice mogu sadržavati linkove na druge web stranice koje nisu u

Emil Frey Auto Centar d.o.o. nadležnosti i ova zaštita podataka se ne odnosi na njih.
 

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kao standardne pojedinosti vašeg preglednika i operativnog sustava, naš internetski server pri vašem posjetu našem web-mjestu pohranjuje internetsku stranicu s koje ste posjetili naše web-mjesto, naše internetske stranice koje ste posjetili te, iz sigurnosnih razloga, npr. da bi se utvrdili napadi na naše internetske stranice, IP adresu koju vam je dodijelio vaš internetski pružatelj usluga; ta je IP adresa pohranjena sljedećih sedam dana. Uz iznimku IP adrese, osobni se podaci pohranjuju samo ako ih odlučite podnijeti, npr. tijekom prijave, u anketi, u natjecanju ili kako biste omogućili provođenje ugovora.

Uporaba i prosljeđivanje osobnih podataka i ograničenje uporabe

Emil Frey Auto Centar d.o.o. upotrebljava vaše osobne podatke samo onoliko koliko je potrebno za potrebe tehničke administracije internetskih stranica, upravljanja odnosa s kupcima, anketa o proizvodima i marketinga. Osobni se podaci šalju državnim organizacijama i vlastima samo unutar opsega obveznih državnih zakonodavnih odredbi. Naši zaposlenici, agencije i zastupništva pod obvezom su čuvanja tajne.

Izbor

Željeli bismo upotrijebiti vaše podatke kako bismo vas obavijestili o proizvodima i uslugama te, ako je moguće, ispitati vas o njima. Naravno, u tome sudjelujete dobrovoljno. Ako ne želite biti uključeni u to, o tome nas možete obavijestiti u bilo kojem trenutku kako bismo u skladu s time isključili vaše podatke. Dodatne podatke o tome možete pronaći na odgovarajućim internetskim stranicama.

Kolačići ("cookies")

Emil Frey Auto Centar d.o.o.upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, primjerice HTML5 web-spremište i lokalne zajedničke objekte (u nastavku teksta „kolačići”), za bilježenje korisničkih postavki i optimiziranje dizajna web-mjesta. Olakšavaju navigaciju i poboljšavaju iskustva korisnika web-mjesta. Kolačići su male datoteke koje se spremaju na vaš krajnji uređaj. Mogu se upotrijebiti kako bi se utvrdilo je li se vaš krajnji uređaj u prošlosti već povezivao s našom stranicom. Utvrđuje se samo kolačić na vašem krajnjem uređaju. Osobni podaci mogu se spremati u kolačiću samo ako ste prethodno pristali na to ili ako je to nužno iz tehničkih razloga, primjerice radi omogućivanja sigurne prijave.
Našem web-mjestu možete pristupiti i bez kolačića. Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće. Spremanje kolačića na vašem uređaju možete onemogućiti tako da u pregledniku onemogućite primanje kolačića. Kolačiće u bilo kojem trenutku možete izbrisati s uređaja.

Sigurnost

Kako bi podatke koje nam pružate, a kojima mi upravljamo, zaštitio od zlouporabe, gubitka, uništenja i pristupa trećih strana,

Emil Frey Auto Centar d.o.o.se koristi tehničkim i organizacijskim sigurnosnim mjerama. Naše sigurnosne mjere stalno se poboljšavaju u skladu s tehnološkim napretkom.

Pravo na informacije

Na vaš zahtjev,  Emil Frey Auto Centar d.o.o. poslat će vam što prije, i u skladu s primjenjivim zakonom, pismenu obavijest o tome jesmo li pohranili vaše osobne podatke te o kojim je podacima riječ. Ako ste registrirani kao korisnik, također vam omogućujemo da sami pregledavate podatke te, ako je moguće, brišete ih ili izmjenjujete. Ako su unatoč našim nastojanjima da osiguramo točne i ažurirane podatke pohranjene netočne informacije, ispravit ćemo ih na vaš zahtjev.

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.